Spring til indhold

Hellerup

Vi hjælper med højtryksspuling af kloakledninger i Hellerup. Vi har stor erfaring med brønde og faldstammer i Hellerup og omegn. ABC Kloakservice ApS i Hellerup, har en speciel lille slamsuger & spulervogn til kloakopgaver, hvor pladsen er trang eller hvor vægten er afgørende f.eks. på hovedgaden, baggårde, kolonihaver m.m. Vi stiller gerne vores ekspertise med kloakservice i Hellerup til rådighed. Vi rådgiver indenfor kloak- og skadeservice. Ligesom vi vejleder i forbindelse med serviceintervaller, vedligeholdelse, abonnementer, myndighedsspørgsmål m.m.

  Bliv ringet op

  Rottebekæmpelse i Hellerup

  Bor du i Hellerup og har du mistanke om at du har rotter, eller er du sikker på at du har fået uanmeldt besøg af rotter, så skal du straks ringe til Hellerup kommunen, eller kontakte den tilknyttede autoriserede skadedyrsbekæmper i Hellerup. Når denne har konstateret at der er rotter, skal du straks kontakte ABC Kloakservice, der med spuling og tv-inspektion lokalisere nøjagtigt, hvor rotterne er- og laver en rapport på dette. Efterfølgende kan ABC Kloakservice med sin autoriserede kloakmester udbedre skaderne.
  rotte

  VVS opgaver udføres i Hellerup

  ABC Kloakservice udfører VVS opgaver lokalt i Hellerup, i samarbejde med vores  autoriserede samarbejdspartnere. Bor du i Hellerup og har du problemer med Valt i Vand- varme og Sanitet, så kan vi hjælpe. Ring til ABC kloakservice og vi kommer til Hellerup og hjælper dig med dine udfordringer. ABC kloakservice udfører også VVS arbejde i Hellerup som vedrøre: Blikkenslagerarbejde i Hellerup Naturgasinstallation i Hellerup Fjernvarme/Centralvarme i Hellerup Serviceaftaler i Hellerup Ejendomsservice i Hellerup Forsikringsskader i Hellerup Solvarme i Hellerup Varmepumper i Hellerup Jordvarme-installation i Hellerup Badeværelsesrenovering i Hellerup Bemandet døgnvagt ved telefonen, altid klar til at rykke ud i Hellerup.

  Slamsugning i Hellerup

  ABC kloak har meget stor erfaring med slamsugning i Hellerup. Vores dygtige slamsuger løser altid opgaverne i Hellerup med store ekspertise, som sikre dig en veludført og holdbar løsning. Vi kommer til Hellerup med vores nyeste udstyr, så vi hurtigt og effektivt kan hjælpe dig med slamsugning.
  Døgnvagt