Spring til indhold

Glostrup

Vi hjælper med højtryksspuling af kloakledninger i Glostrup. Vi har stor erfaring med brønde og faldstammer i Glostrup og omegn. ABC Kloakservice ApS i Glostrup, har en speciel lille slamsuger & spulervogn til kloakopgaver, hvor pladsen er trang eller hvor vægten er afgørende f.eks. på hovedgaden, baggårde, kolonihaver m.m. Vi stiller gerne vores ekspertise med kloakservice i Glostrup til rådighed. Vi rådgiver indenfor kloak- og skadeservice. Ligesom vi vejleder i forbindelse med serviceintervaller, vedligeholdelse, abonnementer, myndighedsspørgsmål m.m.

  Bliv ringet op

  Rottebekæmpelse i Glostrup

  Bor du i Glostrup og har du mistanke om at du har rotter, eller er du sikker på at du har fået uanmeldt besøg af rotter, så skal du straks ringe til Glostrup kommunen, eller kontakte den tilknyttede autoriserede skadedyrsbekæmper i Glostrup. Når denne har konstateret at der er rotter, skal du straks kontakte ABC Kloakservice, der med spuling og tv-inspektion lokalisere nøjagtigt, hvor rotterne er- og laver en rapport på dette. Efterfølgende kan ABC Kloakservice med sin autoriserede kloakmester udbedre skaderne.

  rotte

  VVS opgaver udføres i Glostrup

  ABC Kloakservice udfører VVS opgaver lokalt i Glostrup, i samarbejde med vores  autoriserede samarbejdspartnere. Bor du i Glostrup og har du problemer med alt i vand- varme og sanitet, så kan vi hjælpe. Ring til ABC kloakservice og vi kommer til Glostrup og hjælper dig med dine udfordringer.

  ABC kloakservice udfører også VVS arbejde i Glostrup som vedrøre:
  Blikkenslagerarbejde i Glostrup
  Naturgasinstallation i Glostrup
  Fjernvarme/Centralvarme i Glostrup
  Serviceaftaler i Glostrup
  Ejendomsservice i Glostrup
  Forsikringsskader i Glostrup
  Solvarme i Glostrup
  Varmepumper i Glostrup
  Jordvarme-installation i Glostrup
  Badeværelsesrenovering i Glostrup

  Bemandet døgnvagt ved telefonen, altid klar til at rykke ud i Glostrup.

  Slamsugning i Glostrup

  ABC kloak har meget stor erfaring med slamsugning i Glostrup. Vores dygtige slamsuger løser altid opgaverne i Glostrup med store ekspertise, som sikre dig en veludført og holdbar løsning. Vi kommer til Glostrup med vores nyeste udstyr, så vi hurtigt og effektivt kan hjælpe dig med slamsugning.
  Døgnvagt