Spring til indhold

Roskilde

Vi hjælper med højtryksspuling af kloakledninger i Roskilde. Vi har stor erfaring med brønde og faldstammer i Roskilde og omegn. ABC Kloakservice ApS i Roskilde, har en speciel lille slamsuger & spulervogn til kloakopgaver, hvor pladsen er trang eller hvor vægten er afgørende f.eks. på hovedgaden, baggårde, kolonihaver m.m. Vi stiller gerne vores ekspertise med kloakservice i Roskilde til rådighed. Vi rådgiver indenfor kloak- og skadeservice. Ligesom vi vejleder i forbindelse med serviceintervaller, vedligeholdelse, abonnementer, myndighedsspørgsmål m.m.

  Bliv ringet op

  Rottebekæmpelse i Roskilde

  Bor du i Roskilde og har du mistanke om at du har rotter, eller er du sikker på at du har fået uanmeldt besøg af rotter, så skal du straks ringe til Roskilde kommunen, eller kontakte den tilknyttede autoriserede skadedyrsbekæmper i Roskilde. Når denne har konstateret at der er rotter, skal du straks kontakte ABC Kloakservice, der med spuling og tv-inspektion lokalisere nøjagtigt, hvor rotterne er- og laver en rapport på dette. Efterfølgende kan ABC Kloakservice med sin autoriserede kloakmester udbedre skaderne.

  rotte

  VVS opgaver udføres i Roskilde

  ABC Kloakservice udfører VVS opgaver lokalt i Roskilde, i samarbejde med vores  autoriserede samarbejdspartnere. Bor du i Roskilde og har du problemer med alt i vand- varme og sanitet, så kan vi hjælpe. Ring til ABC kloakservice og vi kommer til Roskilde og hjælper dig med dine udfordringer.

  ABC kloakservice udfører også VVS arbejde i Roskilde som vedrøre:
  Blikkenslagerarbejde i Roskilde
  Naturgasinstallation i Roskilde
  Fjernvarme/Centralvarme i Roskilde 
  Serviceaftaler i Roskilde
  Ejendomsservice i Roskilde
  Forsikringsskader i Roskilde
  Solvarme i Roskilde
  Varmepumper i Roskilde
  Jordvarme-installation i Roskilde
  Badeværelsesrenovering i Roskilde

  Bemandet døgnvagt ved telefonen, altid klar til at rykke ud i Roskilde.

  Slamsugning i Roskilde

  ABC kloak har meget stor erfaring med slamsugning i Roskilde. Vores dygtige slamsuger løser altid opgaverne i Roskilde med store ekspertise, som sikre dig en veludført og holdbar løsning. Vi kommer til Roskilde med vores nyeste udstyr, så vi hurtigt og effektivt kan hjælpe dig med slamsugning.

  Døgnvagt