Spring til indhold

Lyngby

Vi hjælper med højtryksspuling af kloakledninger i Lyngby. Vi har stor erfaring med brønde og faldstammer i Lyngby og omegn. ABC Kloakservice ApS i Lyngby, har en speciel lille slamsuger & spulervogn til kloakopgaver, hvor pladsen er trang eller hvor vægten er afgørende f.eks. på hovedgaden, baggårde, kolonihaver m.m. Vi stiller gerne vores ekspertise med kloakservice i Lyngby til rådighed. Vi rådgiver indenfor kloak- og skadeservice. Ligesom vi vejleder i forbindelse med serviceintervaller, vedligeholdelse, abonnementer, myndighedsspørgsmål m.m.

  Bliv ringet op

  Rottebekæmpelse i Lyngby

  Bor du i Lyngby og har du mistanke om at du har rotter, eller er du sikker på at du har fået uanmeldt besøg af rotter, så skal du straks ringe til Lyngby kommunen, eller kontakte den tilknyttede autoriserede skadedyrsbekæmper i Lyngby. Når denne har konstateret at der er rotter, skal du straks kontakte ABC Kloakservice, der med spuling og tv-inspektion lokalisere nøjagtigt, hvor rotterne er- og laver en rapport på dette. Efterfølgende kan ABC Kloakservice med sin autoriserede kloakmester udbedre skaderne.

  rotte

  VVS opgaver udføres i Lyngby

  ABC Kloakservice udfører VVS opgaver lokalt i Lyngby, i samarbejde med vores  autoriserede samarbejdspartnere. Bor du i Lyngby og har du problemer med alt i vand- varme og sanitet, så kan vi hjælpe. Ring til ABC kloakservice og vi kommer til Lyngby og hjælper dig med dine udfordringer.

  ABC kloakservice udfører også VVS arbejde i Lyngby som vedrøre:
  Blikkenslagerarbejde i Lyngby
  Naturgasinstallation i Lyngby
  Fjernvarme/Centralvarme i Lyngby
  Serviceaftaler i Lyngby
  Ejendomsservice i Lyngby
  Forsikringsskader i Lyngby
  Solvarme i Lyngby
  Varmepumper i Lyngby
  Jordvarme-installation i Lyngby
  Badeværelsesrenovering i Lyngby

  Bemandet døgnvagt ved telefonen, altid klar til at rykke ud i Lyngby.

  Slamsugning i Lyngby

  ABC kloak har meget stor erfaring med slamsugning i Lyngby. Vores dygtige slamsuger løser altid opgaverne i Lyngby med store ekspertise, som sikre dig en veludført og holdbar løsning. Vi kommer til Lyngby med vores nyeste udstyr, så vi hurtigt og effektivt kan hjælpe dig med slamsugning.
  Døgnvagt