Spring til indhold

Ballerup

Vi hjælper med højtryksspuling af kloakledninger i Ballerup. Vi har stor erfarinng med brønde og faldstammer i Ballerup og omegn. ABC Kloakservice ApS i Ballerup, har en speciel lille slamsuger & spulervogn til kloakopgaver, hvor pladsen er trang eller hvor vægten er afgørende f.eks. på hovedgaden, baggårde, kolonihaver m.m. Vi stiller gerne vores ekspertise med kloakservice i Ballerup til rådighed. Vi rådgiver indenfor kloak- og skadeservice. Ligesom vi vejleder i forbindelse med serviceintervaller, vedligeholdelse, abonnementer, myndighedsspørgsmål m.m.

  Bliv ringet op

  Rottebekæmpelse i Ballerup

  Bor du i Ballerup og har du mistanke om at du har rotter, eller er du sikker på at du har fået uanmeldt besøg af rotter, så skal du straks ringe til Ballerup kommunen, eller kontakte den tilknyttede autoriserede skadedyrsbekæmper i Ballerup. Når denne har konstateret at der er rotter, skal du straks kontakte ABC Kloakservice, der med spuling og tv-inspektion lokalisere nøjagtigt, hvor rotterne er- og laver en rapport på dette. Efterfølgende vil ABC Kloakservice med sin autoriserede kloakmester udbedre skaderne.
  rotte

  VVS opgaver udføres i Ballerup

  ABC Kloakservice udfører VVS opgaver lokalt i Ballerup, i samarbejde med vores  autoriserede samarbejdspartnere. Bor du i Ballerup og har du problemer med Alt i vand- varme og sanitet, så kan vi hjælpe. Ring til ABC kloakservice og vi kommer til Ballerup og hjælper dig med dine udfordringer. ABC kloakservice udfører også VVS arbejde i Ballerup som vedrøre: Blikkenslagerarbejde i Ballerup Naturgasinstallation i Ballerup Fjernvarme/Centralvarme i Ballerup Serviceaftaler i Ballerup Ejendomsservice i Ballerup Forsikringsskader i Ballerup Solvarme i Ballerup Varmepumper i Ballerup Jordvarme-installation i Ballerup Badeværelsesrenovering i Ballerup Bemandet døgnvagt ved telefonen, altid klar til at rykke ud i Ballerup.

  Slamsugning i Ballerup

  ABC kloak har meget stor erfaring med slamsugning i Ballerup. Vores dygtige slamsuger løser altid opgaverne i Ballerup med store ekspertise, som sikre dig en veludført og holdbar løsning. Vi kommer til Ballerup med vores nyeste udstyr, så vi hurtigt og effektivt kan hjælpe dig med slamsugning.
  Døgnvagt