Hero billede

TV-Inspektion

Hvad er TV-inspektion? & hvad koster en TV-inspektion?

Når der skal laves en TV-inspektion af dine kloakker, så benytter vi et kabelført kamera, hvor kameraoperatøren kan følge med på optagelsen af din kloak, fra skærmene der er installeret i Tv-inspektionsbilen. Kameraet bliver ført direkte ind i kloakafdelingen, eller ved andre utilgængelige steder, som man ellers ikke ville kunne komme til uden et kamera. Ved en TV-inspektion, bliver der både lavet film og taget billeder. På TV-skærmen kan man med det samme se eventuelle skader. Optagelserne af skaderne gemmes på en USB stik, så ABC-kloakservice altid, har mulighed for at finde skaden frem, og så kunden kan se skaden med egne øjne. Denne metode gør, at skaden er lettere for kunden at forstå, når først der er blevet sat billede på. Vi kan godt printe et farvefoto af skaden, som dokumentation ved konstatering af en- eller flere fejl i kloakken. Det synes vi er god service!

DØGNVAGT: 70 20 00 91

Hvornår skal man bruge en TV-inspektion?

Man bruger primært en TV-inspektion til at finde- og bestemme svigt ved ens kloak. Svigtet ved en kloak kan også skyldes en forstoppelse, og her er optagelserne også et ideelt værktøj til at kunne lokalisere forstoppelsen. TV-inspektion bruges også til kvalitetssikring efter udførelse af ny kloak, eller ved reparation af den gamle kloak. Optagelserne kan også bruges til at lave en vedligeholdelsesplan, så man kender sine udgifter fremover af reparationer.

Forsikringssager

Ved forsikringssager er det nødvendigt med TV-inspektion for dokumentation af eventuelle skader af din/dine kloakker.

TV-inspektion i farver
ABC-Kloakservice udfører Tv-inspektion i farver. En Tv-inspektion i farve giver en hurtig lokalisering af fejl og skader på din kloak. Dette hjælper os til, at udbedringen af din kloak kan gennemføres før skaden bliver større og dyrere.

TV-inspektion i Ejendom eller boligforening
Hvis du ejer en ejendom, så kan du i visse situationer have behov for at vide, hvordan tilstanden på din kloak ser ud. Dette kan vi hjælpe dig med, ved at lave en TV-inspektion. TV-inspektionen kan give dig overblik over ledningsnettet kvalitet og den driftsmæssige tilstand. Dette skal typisk bruges i forbindelse med en ejendomshandel. Står du i en situation, hvor du skal til at lave en ombygning- eller en tilbygning, så kan en TV-inspektion også være væsentlig for at give dig et præcist billede af kloakledningssystemet.

TV-inspektion pakkeløsning

ABC-Kloakservice udfører som regel en TV-inspektion ved brug af en pakkeløsning. Dette gør vi for at sikre os, at opgaven bliver udført korrekt.

En pakkeløsning indeholder følgende:

  • Almindelig spuling af kloakken, så den er 100% ren og vi dermed kan se alle fejlene
  • Hård faste aflejringer, som almindelig spuling ikke kan fjerne, fjernes billigst i regningen med industrispuling eller mekanisk rensning
  • TV-inspicerer kloakledning eller lign.
  • Udarbejder rapport
  • Vedlægger USB
  • Udarbejder forslag til udbedring
  • Afgiver tilbud på reparation af skaden.

Minimumstid 2 timer på tilkald ekskl. Forbrug.

Indlæser kort..

Modtag et gratis og uforpligtende tilbud

Udfyld dit navn og telefonnummer, og så ringer vi dig op hurtigst muligt, med et uforpligtende tilbud.