Spring til indhold

Stor København

Vi hjælper med højtryksspuling af kloakledninger i Stor København. Vi har stor erfaring med brønde og faldstammer i Stor København og omegn. ABC Kloakservice ApS i Storkøbenhavn, har en speciel lille slamsuger & spulervogn til kloakopgaver, hvor pladsen er trang eller hvor vægten er afgørende f.eks. på hovedgaden, baggårde, kolonihaver m.m. Vi stiller gerne vores ekspertise med kloakservice i Stor København til rådighed. Vi rådgiver indenfor kloak- og skadeservice. Ligesom vi vejleder i forbindelse med serviceintervaller, vedligeholdelse, abonnementer, myndighedsspørgsmål m.m.

  Bliv ringet op

  Rottebekæmpelse i Stor København

  Bor du i Stor København og har du mistanke om at du har rotter, eller er du sikker på at du har fået uanmeldt besøg af rotter, så skal du straks ringe til Stor København kommunen, eller kontakte den tilknyttede autoriserede skadedyrsbekæmper i Stor København. Når denne har konstateret at der er rotter, skal du straks kontakte ABC Kloakservice, der med spuling og tv-inspektion lokalisere nøjagtigt, hvor rotterne er- og laver en rapport på dette. Efterfølgende kan ABC Kloakservice med sin autoriserede kloakmester udbedre skaderne.

  rotte

  VVS opgaver udføres i Stor København

  ABC Kloakservice udfører VVS opgaver lokalt i Stor København, i samarbejde med vores  autoriserede samarbejdspartnere. Bor du i Stor København og har du problemer med alt i vand- varme og sanitet, så kan vi hjælpe. Ring til ABC kloakservice og vi kommer til Stor København og hjælper dig med dine udfordringer. ABC kloakservice udfører også VVS arbejde i Stor København som vedrøre: Blikkenslagerarbejde i Stor København Naturgasinstallation i Stor København Fjernvarme/Centralvarme i Stor København Serviceaftaler i Stor København Ejendomsservice i Stor København Forsikringsskader i Stor København Solvarme i Stor København Varmepumper i Stor København Jordvarme-installation i Stor København Badeværelsesrenovering i Stor København Bemandet døgnvagt ved telefonen, altid klar til at rykke ud i Stor København.

  Slamsugning i Stor København

  ABC kloak har meget stor erfaring med slamsugning i Stor København. Vores dygtige slamsuger løser altid opgaverne i Stor København med store ekspertise, som sikre dig en veludført og holdbar løsning. Vi kommer til Stor København med vores nyeste udstyr, så vi hurtigt og effektivt kan hjælpe dig med slamsugning.
  Døgnvagt