Spring til indhold

Køge

Vi hjælper med højtryksspuling af kloakledninger i Køge. Vi har stor erfaring med brønde og faldstammer i Køge og omegn. ABC Kloakservice ApS i Køge, har en speciel lille slamsuger & spulervogn til kloakopgaver, hvor pladsen er trang eller hvor vægten er afgørende f.eks. på hovedgaden, baggårde, kolonihaver m.m. Vi stiller gerne vores ekspertise med kloakservice i Køge til rådighed. Vi rådgiver indenfor kloak- og skadeservice. Ligesom vi vejleder i forbindelse med serviceintervaller, vedligeholdelse, abonnementer, myndighedsspørgsmål m.m.

  Bliv ringet op

  Rottebekæmpelse i Køge

  Bor du i Køge og har du mistanke om at du har rotter, eller er du sikker på at du har fået uanmeldt besøg af rotter, så skal du straks ringe til Køge kommunen, eller kontakte den tilknyttede autoriserede skadedyrsbekæmper i Køge. Når denne har konstateret at der er rotter, skal du straks kontakte ABC Kloakservice, der med spuling og tv-inspektion lokalisere nøjagtigt, hvor rotterne er- og laver en rapport på dette. Efterfølgende kan ABC Kloakservice med sin autoriserede kloakmester udbedre skaderne.

  rotte

  VVS opgaver udføres i Køge

  ABC Kloakservice udfører VVS opgaver lokalt i Køge, i samarbejde med vores  autoriserede samarbejdspartnere. Bor du i Køge og har du problemer med alt i vand- varme og sanitet, så kan vi hjælpe. Ring til ABC kloakservice og vi kommer til Køge og hjælper dig med dine udfordringer.

  ABC kloakservice udfører også VVS arbejde i Køge som vedrøre:
  Blikkenslagerarbejde i Køge
  Naturgasinstallation i Køge
  Fjernvarme/Centralvarme i Køge
  Serviceaftaler i Køge
  Ejendomsservice i Køge
  Forsikringsskader i Køge
  Solvarme i Køge
  Varmepumper i Køge
  Jordvarme-installation i Køge
  Badeværelsesrenovering i Køge

  Bemandet døgnvagt ved telefonen, altid klar til at rykke ud i Køge.

  Slamsugning i Køge

  ABC kloak har meget stor erfaring med slamsugning i Køge. Vores dygtige slamsuger løser altid opgaverne i Køge med store ekspertise, som sikre dig en veludført og holdbar løsning. Vi kommer til Køge med vores nyeste udstyr, så vi hurtigt og effektivt kan hjælpe dig med slamsugning.
  Døgnvagt