Spring til indhold

København

Vi hjælper med højtryksspuling af kloakledninger i København. Vi har stor erfaring med brønde og faldstammer i København og omegn. ABC Kloakservice ApS i København, har en speciel lille slamsuger & spulervogn til kloakopgaver, hvor pladsen er trang eller hvor vægten er afgørende f.eks. på hovedgaden, baggårde, kolonihaver m.m. Vi stiller gerne vores ekspertise med kloakservice i København til rådighed. Vi rådgiver indenfor kloak- og skadeservice. Ligesom vi vejleder i forbindelse med serviceintervaller, vedligeholdelse, abonnementer, myndighedsspørgsmål m.m.

  Bliv ringet op

  Rottebekæmpelse i København

  Bor du i København og har du mistanke om at du har rotter, eller er du sikker på at du har fået uanmeldt besøg af rotter, så skal du straks ringe til København kommunen, eller kontakte den tilknyttede autoriserede skadedyrsbekæmper i København. Når denne har konstateret at der er rotter, skal du straks kontakte ABC Kloakservice, der med spuling og tv-inspektion lokalisere nøjagtigt, hvor rotterne er- og laver en rapport på dette. Efterfølgende kan ABC Kloakservice med sin autoriserede kloakmester udbedre skaderne.
  rotte

  VVS opgaver udføres i København

  ABC Kloakservice udfører VVS opgaver lokalt i København, i samarbejde med vores  autoriserede samarbejdspartnere. Bor du i København og har du problemer med alt i vand- varme og sanitet, så kan vi hjælpe. Ring til ABC kloakservice og vi kommer til København og hjælper dig med dine udfordringer.

  ABC kloakservice udfører også VVS arbejde i København som vedrøre:
  Blikkenslagerarbejde i København
  Naturgasinstallation i København
  Fjernvarme/Centralvarme i København
  Serviceaftaler i København
  Ejendomsservice i København
  Forsikringsskader i København
  Solvarme i København
  Varmepumper i København
  Jordvarme-installation i København
  Badeværelsesrenovering i København

  Bemandet døgnvagt ved telefonen, altid klar til at rykke ud i København.

  Slamsugning i København

  ABC kloak har meget stor erfaring med slamsugning i København. Vores dygtige slamsuger løser altid opgaverne i København med store ekspertise, som sikre dig en veludført og holdbar løsning. Vi kommer til København med vores nyeste udstyr, så vi hurtigt og effektivt kan hjælpe dig med slamsugning.
  Døgnvagt