Spring til indhold

Herfølge

Vi hjælper med højtryksspuling af kloakledninger i Herfølge. Vi har stor erfaring med brønde og faldstammer i Herfølge og omegn. ABC Kloakservice ApS i Herfølge, har en speciel lille slamsuger & spulervogn til kloakopgaver, hvor pladsen er trang eller hvor vægten er afgørende f.eks. på hovedgaden, baggårde, kolonihaver m.m. Vi stiller gerne vores ekspertise med kloakservice i Herfølge til rådighed. Vi rådgiver indenfor kloak- og skadeservice. Ligesom vi vejleder i forbindelse med serviceintervaller, vedligeholdelse, abonnementer, myndighedsspørgsmål m.m.

  Bliv ringet op

  Rottebekæmpelse i Herfølge

  Bor du i Herfølge og har du mistanke om at du har rotter, eller er du sikker på at du har fået uanmeldt besøg af rotter, så skal du straks ringe til Herfølge kommunen, eller kontakte den tilknyttede autoriserede skadedyrsbekæmper i Herfølge. Når denne har konstateret at der er rotter, skal du straks kontakte ABC Kloakservice, der med spuling og tv-inspektion lokalisere nøjagtigt, hvor rotterne er- og laver en rapport på dette. Efterfølgende kan ABC Kloakservice med sin autoriserede kloakmester udbedre skaderne.
  rotte

  VVS opgaver udføres i Herfølge

  ABC Kloakservice udfører VVS opgaver lokalt i Herfølge, i samarbejde med vores  autoriserede samarbejdspartnere. Bor du i Herfølge og har du problemer med alt i vand- varme og sanitet, så kan vi hjælpe. Ring til ABC kloakservice og vi kommer til Herfølge og hjælper dig med dine udfordringer.

  ABC kloakservice udfører også VVS arbejde i Herfølge som vedrøre:
  Blikkenslagerarbejde i Herfølge
  Naturgasinstallation i Herfølge
  Fjernvarme/Centralvarme i Herfølge
  Serviceaftaler i Herfølge
  Ejendomsservice i Herfølge
  Forsikringsskader i Herfølge
  Solvarme i Herfølge
  Varmepumper i Herfølge
  Jordvarme-installation i Herfølge
  Badeværelsesrenovering i Herfølge

  Bemandet døgnvagt ved telefonen, altid klar til at rykke ud i Herfølge.

  Slamsugning i Herfølge

  ABC kloak har meget stor erfaring med slamsugning i Herfølge. Vores dygtige slamsuger løser altid opgaverne i Herfølge med store ekspertise, som sikre dig en veludført og holdbar løsning. Vi kommer til Herfølge med vores nyeste udstyr, så vi hurtigt og effektivt kan hjælpe dig med slamsugning.
  Døgnvagt