Spring til indhold

Birkerød

Vi hjælper med højtryksspuling af kloakledninger i Birkerød. Vi har stor erfaring med brønde og faldstammer i Birkerød og omegn. ABC Kloakservice ApS i Birkerød, har en speciel lille slamsuger & spulervogn til kloakopgaver, hvor pladsen er trang eller hvor vægten er afgørende f.eks. på hovedgaden, baggårde, kolonihaver m.m. Vi stiller gerne vores ekspertise med kloakservice i Birkerød til rådighed. Vi rådgiver indenfor kloak- og skadeservice. Ligesom vi vejleder i forbindelse med serviceintervaller, vedligeholdelse, abonnementer, myndighedsspørgsmål m.m.

  Bliv ringet op

  Rottebekæmpelse i Birkerød

  Bor du i Birkerød og har du mistanke om at du har rotter, eller er du sikker på at du har fået uanmeldt besøg af rotter, så skal du straks ringe til Birkerød kommunen, eller kontakte den tilknyttede autoriserede skadedyrsbekæmper i Birkerød. Når denne har konstateret at der er rotter, skal du straks kontakte ABC Kloakservice, der med spuling og tv-inspektion lokalisere nøjagtigt, hvor rotterne er- og laver en rapport på dette. Efterfølgende kan ABC Kloakservice med sin autoriserede kloakmester udbedre skaderne.
  rotte

  VVS opgaver udføres i Birkerød

  ABC Kloakservice udfører VVS opgaver lokalt i Birkerød, i samarbejde med vores  autoriserede samarbejdspartnere. Bor du i Birkerød og har du problemer med alt i vand- varme og sanitet, så kan vi hjælpe. Ring til ABC kloakservice og vi kommer til Birkerød og hjælper dig med dine udfordringer.

  ABC kloakservice udfører også VVS arbejde i Birkerød som vedrøre:
  Blikkenslagerarbejde i Birkerød
  Naturgasinstallation i Birkerød
  Fjernvarme/Centralvarme i Birkerød
  Serviceaftaler i Birkerød
  Ejendomsservice i Birkerød
  Forsikringsskader i Birkerød
  Solvarme i Birkerød
  Varmepumper i Birkerød
  Jordvarme-installation i Birkerød
  Badeværelsesrenovering i Birkerød

  Bemandet døgnvagt ved telefonen, altid klar til at rykke ud i Birkerød.

  Slamsugning i Birkerød

  ABC kloak har meget stor erfaring med slamsugning i Birkerød. Vores dygtige slamsuger løser altid opgaverne i Birkerød med store ekspertise, som sikre dig en veludført og holdbar løsning. Vi kommer til Birkerød med vores nyeste udstyr, så vi hurtigt og effektivt kan hjælpe dig med slamsugning.
  Døgnvagt