Spring til indhold

Slamsugning

Slamsugning udføres – også med kort varsel
ABC Kloakservice har meget stor erfaring med alle opgaver der er forbundet med slamsugning. Vores dygtige slamsuger løser altid opgaverne med stor ekspertise, som sikre dig en veludført og holdbar løsning. Vi bruger kun det nyeste udstyr, så vi hurtigt og effektivt kan hjælpe dig med slamsugning. ABC-Kloakservice udfører slamsugning af tilstoppede kloakker og brønde. Slamsugning renser tilstoppede kloakledeninger og kloakrør. ABC-Kloak udfører slamsugning med rent vand, vi spuler dine kloakrør hvor vi renser, løsner og suger de materialer op som er med til tilstoppe din kloak værende fedt, grus, slam eller andet som er havnet i din brønd eller kloak. Vores autoriseret slamsugerbiler kan komme ind på selv små snævre gader i tæt befolket bydele. Ring til ABC-Klaokservice og få en uforpligtende snak om en service aftale eller brug akut telefon hvis du står i problemer til halsen. Slamsugning behøves når afløb, vask og toilet er stoppet, når du har opstigende vand i dine afløb, kloakken lugter og når vandet løber langsomt ud.

  Bliv ringet op

  Miljøvenlig

  Hos ABC Kloakservice tænker vi på miljøet!
  Vi arbejder med moderne slamsugere, og det giver os muligheden for at opbevare spildmaterialet korrekt. Når spildmaterialet opbevares korrekt, så undgår vi at skade miljøet, da opbevaringen sikre os, at kunne aflevere spildmaterialet på rette tid til den rette modtagere.

  TV-inspektion

  Når der skal laves en TV-inspektion af din kloak, benytter vi af os et kabelført kamera, hvor kameraoperatøren kan følge med på optagelsen af din kloak fra skærmene der er installeret i Tv-inspektionsbilen.

  Slamsugning

  ABC Kloakservice har meget stor erfaring med alle opgaver der er forbundet med slamsugning. Vores dygtige slamsuger løser altid opgaverne med stor ekspertise, som sikre dig en veludført og holdbar løsning.

  Skadeservice

  Skadeservice er et tillægsprodukt til vores mange kunder der har Ejendomme og som i forvejen benytter vores Døgnvagt. Skadeservice er ligeledes med til at understøtte vores koncept med at kunden kun skal ringe på ét telefonnummer, uanset opgavens art.

  Special bil

  ABC Kloakservice har en speciel lille slamsuger/spuler bil til opgaver, hvor pladsen er trang, eller hvor vægten er afgørende f.eks. på strøget, baggårde, kolonihaver m.m. Minimumstid 1 time på tilkald ekskl. forbrug/aflæsning. Hvis du ikke fandt det svar, som du søgte, så er du altid velkommen til at ringe til os på Tlf.: 70 20 00 91. Vi er altid klar ved telefonen.

  rottebekaempelse

  Alt kloakarbejde udføres, og vores arbejdsområder omfatter:

  • Højtryksspuling af kloakledninger, brønde, faldstammer, facader m.m.
  • Slamsugning af alle former for brønde, udgravninger, kældre m.m.
  • Fedtudskillere tømmes ad hoc eller på abonnement/tilbud.
  • Forstoppelser udbedres i kloakker, faldstammer, vandlåse, afløb m.m.
  • Septiktanke tømmes ad hoc eller på abonnement/tilbud
  • Vejbrønde tømmes ad hoc eller på abonnement/tilbud
  • Faldstammer renses ved forstoppelse eller vi udfører en “totalrensning” på abonnement eller tilbud
  • Olieudskillere tømmes, renses og vedligeholdes
  • Sandfang tømmes, renses og vedligeholdes
  • Olietanke renses og suges (Der medfølger tankattest)
  • Rodskæring af rødder i kloakledninger
  • Fræsning af beton i kloakledninger
  • Specialopgaver – mangler du noget, så ring for uforpligtende tilbud
  • Døgnvagt ved akutte tilfælde
  Døgnvagt