Spring til indhold

Kloakrenovering

ABC Kloakservice udfører med vores autoriseret kloakmester opgravning og reparation af skadede, nedslidte og defekte kloaksystemer. Et velfungerende kloaksystem er uundværligt. ABC Kloakservice har over 20 års erfaring og vi klare alle former for kloakrenovering og fornyelse af kloakker. Vi sørger for at hele processen fra den indledende inspektion, tilstands-vurdering, udbedring af skader, planlægning af fremtidig vedligeholdelse af kloakken, bliver udført på den bedste professionelle måde. Kloakrenovering er ikke så besværligt som det var for 25 år siden, i dag foretager man en TV-inspektion og lokaliserer problemet. Det er ikke altid nødvendigt at grave i jorden for at foretage en kloakrenovering, i flere tilfælde er en strømpeforing nok til at gøre arbejdet. Hvis der skal graves for at udbedre kloakken så vil prisen typiske være 1000 dkk. Per meter. Der skal tages højde for uforudsete udgifter i den forbindelse. Processen for kloakrenovering med ABC-Kloak ABC-Kloakservice foretager en grundig forundersøges, som indeholder en TV-inspektion af ejendommens kloak rør, vi identificere udfordringerne og vurderer hvilen form for udbedring som er relevant, kan kloakken ikke udbedres med en strømpeforing, udarbejder ABC-Kloak en beskrivelse af omfanget af gravearbejdet. I forbindelse med kloakrenovering vil ABC-Kloakservice, hvis der er et behov, renovere brønde og afproppe kloakrør. Er der sket udbedringer på kloakledningerne på en ejendom vil det være en udbedring som kan øge ejendomsværdien betragteligt, da det reducer ejendommens risikoen for dyre vandskader.

  Bliv ringet op

  Forskellige typer af kloakrenovering

  ABC Kloakservice udfører forskellige typer af kloakrenovering, og dermed har vi også forskellige metoder. ABC Kloakservice vælger altid den mest optimale løsning, og tager samtidig højde for at minimere det økonomiske og minimere gener og støj for naboer eller beboer. Den billigste løsning er det man kalder for strømpeforing. Ved benyttelse af strømpeforing, kan vi renovere kloakken uden at skulle grave den op. Vi benytter også strømpeforing, hvor det er hensigtsmæssigt, eller hvor der ikke kan laves en opgravning (se venligst strømpeforing).

  TV-inspektion

  Når der skal laves en TV-inspektion af din kloak, så benytter vi af os et kabelført kamera, hvor kameraoperatøren kan følge med på optagelsen af din kloak fra skærmene der er installeret i Tv-inspektionsbilen.

  Slamsugning

  ABC Kloakservice har meget stor erfaring med alle opgaver der er forbundet med slamsugning. Vores dygtige slamsuger løser altid opgaverne med stor ekspertise, som sikre dig en veludført og holdbar løsning.

  Skadeservice

  Skadeservice er et tillægsprodukt til vores mange kunder der har ejendomme og som i forvejen benytter vores Døgnvagt.
  Skadeservice er ligeledes med til at understøtte vores koncept med at kunden kun skal ringe på ét telefonnummer, uanset opgavens art.

  Kloakrenovering

  • Forsikringsskader fra A-Z
  • Rottebekæmpelse
  • Røgtest for rotter
  • No dig/strømpeforing: renovering af kloakken uden opgravning
  • Punktrenovering
  • Døgnvagt ved akutte tilfælde
  • Reetablering med brolægger og gartner
  • Kloakskader fra A-Z, vi gennemgår tegninger, udfører TV-inspektion, strømpeforer eller graver op, lægger rør, bortskaffer evt. overskudsjord, opfylder og reetablerer.
  • Ny lægning af kloak
  • Entreprenørarbejde, opgravning, støbning af grunde, punktfundamenter mm.

  Fast pris til aftalt tid.

  abckloak tvinspektion
  Døgnvagt