Spring til indhold

Faldstammer

Rensning af faldstammer skal ske regelmæssigt for at der ikke opstår akutte problemer kloakproblemer. Det er vigtigt at du efterser dine faldstammer 1 til 2 gange i kvartallet og lader en autoriseret kloakmester se dem igennem 1 gange om året. Det er vigtigt i vedligeholdelse af faldstammer at du ikke hælder ting i dit afløb som ikke er beregnet til formålet og som faldstammerne bestemt ikke er beregnet til. Nogle af de mest hyppige problemer med stoppede faldstammer og kloak rør, sker i forbindelse med madrester, som ris, pasta samt andre madrester af en større størrelse. Hygiejnebind, vatrondeller og vatpinde er også med til at lave forstoppelse. Gode råd til venligeholdelse af faldstammer, afløb og vandlåse:
 • Tilstoppet afløb i køkken eller badeværelse kan forsøges at få renset ved at tage 1-2 liter varmt vand, næsten kogende og hælde det i afløbet i rummet hvor problemet er opstået.
 • Du kan også bruge en svupper til dine stoppede afløb.
 • Er udfordringer for står at løse kan ABC-kloak udfører professionel kloak spuling af rør og faldstammer, vi identificere problemet og renser dine afløbsrør.

  Bliv ringet op

  Rottebekæmpelse

  Har du mistanke om at du har rotter, eller er du sikker på at du har fået uanmeldt besøg af rotter, så skal du straks ringe til kommunen, eller kontakte den tilknyttede autoriserede skadedyrsbekæmper., når denne har konstateret at der er rotter, skal du straks kontakte ABC Kloakservice, der med spuling og tv-inspektion lokalisere nøjagtigt, hvor rotterne er- og laver en rapport på dette, så ABC Kloakservice med sin autoriserede kloakmester kan udbedre skaderne. 

  rotte

  Faldstammer

  Ring og få en pris på udbedring af Faldstammer. Vi har døgnservice og er klar til at hjælpe. Ring på vores døgnvagt telefon:
  + 45 70 20 00 91

  Faldstammer

  Vores kompetente medarbejdere kan hjælpe med dine problemer i forhold til Faldstammer. Vi er klar til at rykke ud.

  Døgnvagt